joi, 11 decembrie 2008

Vrajile

Vrajile sunt acele lucrari magice facute de mana unei varjitoare.Omul singur nu poate desface vraja facuta pe calea gandurilor, duhurilo, personal, prin obiecte, ziua sau noptea pentru a "ingenunchia", supune orice persoana, pentru ai stapanii vointa si ai manevra cum se doreste din partea solicitantului.

Nu exista vraji fara "fapte", adica obiecte vrajite.

Nu exista vraji fara interventia unor fapte subtile in indeplinirea obiectivului urmarit.De aceea este necesara interventia specialistilor pentru a analiza situatiile cu care va confruntati si a stabili situatiile de interventie si daca este oportuna sau nu.

Stitii dvs. ca ati fost supusi unei facaturi nefericite?

Cei(cele) la care ati apelat v-au spus ca fac magie alba ca sa va scape de necazuri?

Magie cu puterea cui v-au promis ele?

Stiti cumva caror forte v-au incredintat pentru rezolvare?

Utilizarea schemei-cadru de magie alba, cu influentarea din partea ingerilor, planetelor si spiritele numite elementele:foc, apa, aer, pamant, dar prin inversare va poate distruge intreaga viata, pricinui un rau ireparabil si chiar pierderea luminii spiritului.

Pe mana cui v-ati dat?

Aveti nevoie neaparat de magie alba, de folosirea spiritelor angelice astrale pentru a va ajuta sa rezolvati intrarile nefericite din viata dvs.?

Noi nu suntem vrajitori, dar sigur va putem ajuta.

    Cand veti simti nevoia vitala de a scapa de rau, ne veti gasi aici!

2 comentarii:

  1. Am impresia ca prietenul meu este fermecat de actuala lui prietena care este cu 15 ani mai mare decat el...Va rog ajutati-ma,ea spune ca are copil cu el(e gravida in 5 luni),dar eu nu cred ca e copilul lui.El are 21 de ani si ea vreo 36-37,divortata si cu o fta din fosta casatorie..

    RăspundețiȘtergere
  2. poi te pot ajuta contacteazama pe mess id meu e ffrumuselufrumuselu

    RăspundețiȘtergere